The joy of wrapping

Jeg elsker å pakke inn gaver! jeg synes det er noe av det beste med julen. Og det blir for meg spesielt hyggelig å gi en gave som jeg har lagt litt arbeid bak. Det trenger ikke være vanskelig eller dyrt å gjøre gavene ekstra fine. Noen ganger er det enkle det beste. Velge deg ut noen farger eller detaljer som går igjen i alle pakkene. Da blir det enkelt en rød tråd. Jeg liker å lage et pakke tema hvert år. I år har jeg valgt å ha et rosa og grønt tema på julen min hjemme i Oslo, så da går det igjen i pakken. Om du i år er sent ute med pakkingen, har jeg et par enkle grep som gjør gavene dine ekstra spesielle:) 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jeg har byttet ut det vanlige gavebåndet, men søte silkebånd. Mine er fra Søstrene Grene. For å gi gavene det lille ekstra, har jeg festet på små blomstergrener og fine godterier. Du kan enkelt finne alt fra grener, kongler og lignende gratis ute i naturen. Eller kjøpe noen få kvaster i blomsterbutikk ( om du spør, får du ofte kjøpe bare en eller to av det du vil ha ). Mine er sprayet hvite og kommer fra Via Ovidia på Skøyen. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Se etter små kuler på Søstrene Grene, Lagerhaus og lignende. De passer perfekt som små dekorasjoner på gavene. Gavelappene mine er i år fra Millabutique. Så søte og enkle. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Enkle, små tips:

 

Lag et tema

Hold deg til få farger

Bruk hyssing, silkebånd eller lignende for et ekslusivt uttrykk

Bruk grener, blomster, små kuler, godteri og lignede som pynt på pakkene for et morsomt preg

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Eucaluptus passer også kjempe fint som dekor. Den er like fin fersk som tørr og dufter herlig jul.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Love, Malin 
 

4 kommentarer

Sandra Marie: Tusen takk :)

Ååh.. Så koselig! Jeg også elsker å pynte slike ting! Du er kjempeflink! <3

Pernille: Ja, ikke sant det er kos:) tusen takk, så snilt <3

Skriv en ny kommentar