hits

decobym

Eventyrlig borddekking

 • Publisert: 22.12.2016, 20:40
 • Kategori: Jul
 • Nå nærmer julaften seg med stormskritt. Vi feirer jul hos familien, så jeg skal ikke dekke noe bord til helgen. Men om du skal ha selskap i julen eller til nyttår, er det jo så gøy å pynte litt ekstra på bordet. Jeg dekket opp til fest forrige uka, så tenkte dele noen bilder fra det. I år har jeg vær veldig inspirert av det litt eventyrlige. Det gir meg så mye julestemning og vekker barndomsminnene. Jeg forelsket meg så mye i enkelte juletre figurer at jeg følte for å ha de på utstilling. Jeg elsker å gjøre ting litt personlig og lekent. Hver gang prøver jeg noe nytt. Denne gangen gikk jeg for et vakkert juleeventyr. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Juletre pynt fikk stå i glass-klokker som dekor sammen med messing trærne fra Cooee. Blomstene fikk være i ulike høyder og vaser for et eventyrlig og lekent uttrykk. Det ble som en liten eventyrskog på bordet med blomster og figurer ( blekkspruten er fra Corneliashus, lav vase fra Klong, høy vase far H&M, glass-klokker far Søstrene Grene ).


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Den vakre adventskransen min fikk stå på borde å lage ekstra julestemning. Den nydelige svanen fikk jeg av min beste venn fra hennes New York tur i år. Den er blitt min absolutte favoritt. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Jeg liker bruke linservietter for et mykere og mer rustikk uttrykk. Som en liten detalj med bestikket, laget jeg en liten stang dekket i hvite blomster. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Alt du trenger for å lage disse er: 

  Ståltråd

  Hvit blomsterteip 

  myk/ tynn ståltråd 

  Blomster 

  (jeg brukte hortensia og en hvit sprayet grønn plante)


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Først lager du ståltråd deler (så lange du ønsker og så mange du trenger) og kler den med blomsterteip. Så fester du litt og litt blomsterbiter nedover stangen, og surrer de fast underveis med myk ståltråd. Så enkelt og så vakkert. De er like fine tørkede som ferske (mine på bildet er tørkede).

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


   Jeg har både egen nyere krystall glass, og noen flotte arvede gamle. Så vakkert å blande nytt og gammelt. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  De vakreset blomstene fikk jeg hos Via Ovidia. Jentene der er bare så flinke og hyggelige. Skjønneste Anne Mina er så utrolig flink og har alltid de vakreste blomstene. Elsker gå å plukke en og en blomst. De holder til på Skøyen. Om du er i nærheten, må du ta turen innom. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Jeg fikk også den flotte einebærkransen min der. Festet bare på lysholdere selv, så var det en perfekt adventsstake. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Håper du ble inspirert til å dekke bordet ditt litt ekstra fint i juletiden. Det er jo ingen fasit, så mitt tips er å sette på de tingene som du synes er fine, og gjør deg glad. Det er gøy å prøve noe nytt og annerledes. Prøv å legg noen av de fineste julekulene du har på bordet, sammen med noen vakre blomster. kan love deg at det blir bra:) Utrolig enkelt er det også. 

   

  Love, Malin 

 • Publisert: 22.12.2016, 20:40
 • Kategori: Jul
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar