Red is for Christmas

Jul er ikke jul uten litt rødt. Jeg har selv aldri pyntet med så mye rødt hjemme, men julen hos mamma og pappa er alltid rød. Dyp rød. Og det er bare så koselig! Jeg merker at jeg selv begynner å få litt lyst på noen røde ting her og der. Jeg har bare ikke følt at det har passet helt inn hos meg. Men i år kjøpte jeg noe rød pynt, som jeg pyntet med i gjesteleiligheten hjemme hos familien. Neste år tror jeg den blir hjemme i Oslo:) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den vakreste sløyfen jeg har sett... og den er fra Corneliashus i Oslo. Tror jeg må lure med meg litt mer rødt der neste år:) De andre figur-kulene er fra Søstrene Grene. De hadde overraskende mye fint i år, og til en veldig fin penge. Så det lønner seg titte litt der også før jul.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sløyfen fikk hegne i toppen av juletreet. Det ble såå fint! istede for en stjerne. Den er også superfin å feste på en krans. Neste år skal jeg prøve lage en selv også.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Gjesteleiligheten er i et koselig loft. Det gir litt ekstra julestemning. Selv om det ikke ble en hvit jul ute, hadde vi hvert fall en fin jul inne:)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyter siste rest av julen. Fortsatt god jul til dere <3 snart et nytt år, med nye muligheter.

 

Love, Malin 
 

2 kommentarer

Ida Marie Dragsnes: Takk snille deg:)

Skriv en ny kommentar