Happy New Year!

Det er et nytt og friskt år, men nye muligheter. 2016 var et tungt år, men jeg håper alt som har skjedd, vil gjøre dette nye året til mitt år. Mitt eneste fokus, er å komme tilbake til meg selv. Det er en del jobb igjen, men jeg håper virkelig at dette er året jeg blir helt bra igjen.

Denne Nyttårsaften gikk veldig rolig for seg, uten verken fest eller bobler. Men vi hadde en kjempe hyggelig middag hos min beste blomst og hennes samboer. Vi fikk den nydeligste maten, og resten av kvelden gikk til å ligge på sofaen med snop.. haha. Helt perfekt. Forhåpentligvis blir det litt mer fart i neste nyttår:) Selv om vi ikke hadde noen fest hos oss, måtte jeg pynte litt her hjemme også ( ja, jeg er partypynt addict ). Noe av det aller beste jeg vet, er å kjøpe fest pynt. Søstrene Grene har innimellom de søteste ting, til en veldig billig penge. Men min favoritt dekor er jo så klart blomster. Man trenger ikke så mye greier, for at det skal bli festlig. Bare ta frem de fineste glassene og litt glitter, så blir alt så mye bedre:) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Få blomster, fremstår som mer og man fordeler de i ulike vaser og høyder. Da blir volumet større, samtidig som de vakre blomstene kommer bedre frem en og en. Om en blomst knekker, er et supert tips å putte den i en fin skål. De er jo så vakre når de flyter i vann. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde noe søte små discokuler og en 2017 banner liggende... hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt saft i den fineste krystallen gjør susen. Om du skal ha gjester, er et lite tips å lage en drik, ( som også kan være alkoholfri ) i en farge som passer sammen med resten av pynten du har. Det blir det lille ekstra, som får alt til å se veldig gjennomført ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Om du ikke har fått tid til å bake en flott kake, blir hva som helst superfint med litt pynt som denne. All min pynt fikk jeg på Søstrene Grene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASpray noe grønt med litt glitter. Jeg har fått helt dilla på strå og annet grønt som er sprayet i hvitt, sølv og glitter. Det blir bare så fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg måtte vise denne vakre buketten jeg tok med som vertinnegave. Den var bare helt magisk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg håper dere alle hadde en fin feiring av det nye året, enten du var hjemme eller borte. Jeg er så takknemlig for de fine venne jeg har, så dette neste året skal jeg være enda flinkere til å vise det. Ta vare på de du er glad i <3

 

Love, Malin 
 

 

2 kommentarer

Utrolig flotte bilder, godt nytt år :)

Owlando: Så hyggelig du synes :) tusen takk, og det samme til deg!

Skriv en ny kommentar