Lengter etter vår

Det har ikke gått en uke ut i nyåret en gang, før jeg lengter etter våren... Så fort julen er over, er jeg liksom klar for vår. Jeg er ikke en vinter person, så varmen og lyset, kan ikke komme fort nok. Leiligheten er nå ryddet og freshet opp, og nå planlegger jeg litt nye planter som skal inn. Blir så deilig bytte ut vinterplanter, med noen mer vårlige. Enn så lenge, får jeg nøye meg med et par vårlige blomster. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Har som sakt fått helt dilla på sprayede strå og planter. Det er bare så fint! Det er jo egentlig lett å få til selv også. Da kan man jo i tillegg finne fine ting ute, helt gratis. Elsker også denne klong vasen, som også er en lysestake. Man kan forme den som man vil. Så glad i den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Var deilig få litt luft i stuen igjen:) Julen tar jo litt plass. Er så fornøyd med den nye juju hatten min også! Kjøpte den på finstil.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ikke så ofte jeg får vist den fine tv-benken min fra superfront. Men den er jeg bare så glad i! Elsker mønsteret (big fish). Har lyst til å bygge en skjenk også snart.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fant denne kule kaktusen på Via Ovidia. Lurer på å lage en kaktus vegg i stua. Bare fylle den opp med herligheter. Kan aldri få nok planter:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mens vi venter på våren, får vi prøve skape den inne så lenge:) Håper du har en fin nyttårsuke <3 

 

Love, Malin 
 

4 kommentarer

Sandra Marie: Takk:) Litt deilig å kose seg litt ekstra inne, nå som det er så surt ute

Hej Malin!

Så fint du har! Vart är den runda dekorationen på väggen från? /Y

Yasmine: tusen hjertelig takk! det er en jujuhat :) fra finstil.no

Skriv en ny kommentar