Crystal baby

Jeg er såå forelsket! Alt jeg kan tenke på for tiden, er mine nye krystall lysestaker fra Reflections Copenhagen. Jeg snublet over de i julen på Corneliashus Oslo, men når jeg var tilbake for å kjøpe en, var alle borte. Tydeligvis var det ikke bare jeg som elsket disse vakre krystallene. Men jeg var så heldig, å få tak i to av de jeg hadde sett meg ut. Jeg er besatt! dette er min nye addiction... de er som vakker kunst du bare ikke kan få nok av å se på. Jeg har lenge hatt en craving på vakre krystaller, så disse kom som bestilt. Disse er relativt nye på markedet, men jeg kan si sikkert at de er kommet for å bli. Du får tak i dem på Corneliashus:) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk her om dagen den vakreste fargekombinasjonen av noen blomster. Plukket ut noen blomster jeg følte ville bli fine til de nye krystallene, og det ble bare så herlig! De fremhever hverandres skjønnhet synes nå jeg... om man bare kunne vært omgitt av vakre blomster og krystaller dagen lang <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får ikke nok av Anemoner og ranunkler for tiden. Man må passe på å kjøpe det mens det er å få tak i. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere alle har en fin helg <3 jeg spiser siste rest av godis med film, før det er en sunnere til i møte i morgen..haha. Skal prøve begrense meg til 1 dag hvertfall... Happy Sunday! 

Love, Malin 

4 kommentarer

Victoria Larsen: tusen takk?? de et så fine

Åå så utrolig vakkert :)

Gina Elena: Tusen hjertelig takk Gina :)

Skriv en ny kommentar