Levende dekor

Da var det søndag igjen, og en ny uke begynner i morgen. Det har vært dårlig med form og annet denne uken, men tenkte avslutte den med noen bilder fra da jeg hadde de fineste Ranunklene. Det var så deilig å se solen litt også denne uken. Gleder meg sånn til det blir litt lysere dager. Enn så lenge, nøyer jeg meg med litt vårlige blomster..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er fortsatt ikke lei av duse rosatoner sammen med grønt. Det er en perfekt kombinasjon! så delikat 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ball vasene er fra Cooee designs. Gleder meg sånn til den nye kolleksjonen kommer i butikk. Jeg har sett meg ut en nydelig grønn farge som ville passet perfekt inn her. De er så enkle, med allikevel så spesielle. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ranunklene fikk jeg på Minamilanda på Frogner. Så utrolig flotte! En av mine absolutt favoritt blomster. Elsker at blomster kan være en så levende dekor, som gjør at man kan variere uttrykket hjemme og tilføre det noe nytt. Håper deres uke har vært fin <3 Ha en fortsatt fin søndags kveld!  Ses vi på Oslo design fair til uken? 

Love, Malin 
 

4 kommentarer

Kjempe flotte bilder! :)

Victoria Larsen: tusen takk Victoria :) <3

Hei! Kjempe fine bilder, også så koselig hjem du har :). Jeg har skjønt at fronten på tv-benken din er fra superfront.no, men kan jeg få spørre hvor selve tv-benken er fra og hva den eventuelt heter? Takk!

Vanessa: Hei :) tusen takk :) ja, det stemmer. Alle sider, topper og fronter er fra superfront. Inmaten er fra IKEA. Det er laget for ikea moduler, så de har en guide til hva du må kjøpe på sidene deres:)

Skriv en ny kommentar