Long time no see

Hei! Hundre år siden jeg har lagt ut noe her, men ting har vært litt tungt helsemessig den siste tiden. Men selv om ryggen ikke er helt på lag, har jeg nå hvertfall lyst til å dele litt igjen <3 Nå er det jo blitt ganske mye lysere, og da kommer også inspirasjonen litt snikende. Det er også hundre ganger lettere å få tatt bilder når jeg har lyst. Selv om jeg så klart ønsker å inspirere noen der ute, er dette ( og instagram ) kun noe jeg gjør for meg selv. Så fort man føler man MÅ gjøre noe, blir det litt feil for meg. Jeg vil fortsette å ha dette som mitt lille fristed, hvor jeg deler når jeg har lyst til å dele. Men jeg setter så pris på alle som liker å titte innom iblant. Det synes jeg er så hyggelig! Det er jo ingen selvfølge at folk vil, selv om man vil dele.. hehe.

Men nok om det! Jeg er mer glad i bilder enn tekst... så tenkte dele med dere noe heeelt fantastiske blomster jeg hadde forje uke. Jeg hadde sist fredag fint besøk fra Sverige. En utrolig skjønn frøken kom for å knipse litt bilder av det lille hjemmet vi har på Fornebu. Så jeg gleder meg veldig til å se resultatet! Men i den anledning, gikk jeg litt bananas på blomster shoppingen. Jeg var hos skjønneste Florisspaleet denne gangen, og klarte nesten ikke begrense meg. De har et så godt utvalg av både snitt blomster og grønne planter. Er du i Karl Johan, må du ta turen innom der!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det beste jeg vet er å orden med blomster... ( det har dere sikkert skjønt nå haha ) Men det er noe terapautisk med det. Når det kommer til hvordan jeg setter det sammen, er veldig forskjellig. Men jeg liker å lage kombinasjoner som man kanskje ikke ser overalt. Jeg synes også det er fint når bukettene er litt "rotete" og litt tilfeldige i utrykket. Da blir det ikke så stramt, men heller litt avslappet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg har så mye blomster som jeg hadde denne gangen, liker jeg å legge de utover et sted for å enkelt kunne plukke det jeg vil ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ble så overlykkelig over å finne Syriner! det finnes jo ikke noe bedre vårtegn enn det. De er litt vanskelige å holde i livet, men fikk et tips om å rense stilken ganske langt opp. Det har ikke jeg gjort tidligere, så det skal jeg fortsette med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ville ha to ulike buketter som samtidig gikk godt sammen. Fargene ble helt fantastiske sammen. Så vårlig og deilig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om man ikke er så glad i å sette sammen bukettene selv, vet jeg at de gladelig hjelper deg med det på Florisspaleet. Da kan du bare plukke deg ut det du ønsker, så får du det vips ferdig:) Håper du fikk litt inspirasjon til å prøve ut litt annerledes kombinasjoner av blomster nesten gang du skal pynte opp hjemme. Det er jo umulig å gjøre feil:) 

Blomsterhilsen fra 

Malin 

4 kommentarer

For noen nydelige bilder og prosjekt! Ble jo kjempe flott <3

Victoria Larsen: Tusen hjertelig takk:)

Iselin Renée: Tusen takk snille deg :)

Skriv en ny kommentar