Love letters

Når jeg kom over disse for en liten stund siden, viste jeg at jeg måtte dele de. Jeg elsker alt som er litt annerledes og spesielt, og når det i tillegg er billig... da er jeg solgt. Jeg fant noen utrolige kule stempel her i vinter som ligger i handlekurven min på Etsy, men ettersom frakten noen ganger kan være litt dyr, har jeg ikke fått meg selv til å klikke de hjem enda... men så snublet jeg over noen på Søstrene Grene! de kan riktig nok ikke sammenlignes med de andre jeg vil ha kvalitetsmessig, men de var fine nok til å ta med seg hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fineste av alt og som jeg ville dele, var disse utrolig vakre konvoluttene! Hvor fine er ikke disse? jeg elsker det! Og i tillegg med dette litt botaniske blomstermotivet. Jeg har senere sett at de har fått flere motiver og farger også. Så gøy om man skal ha en fest eller noe lignende, og man tar seg bryet med å lage en ekte invitasjon i stede for et facebook event. Eller så er det jo perfekt til takkekort eller litt større begivenheter. Og når det ikke koster stort i tillegg er det jo perfekt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte prøve meg på å lage dette voks merket på pakkene. Har sett det noen steder, og det er bare så vakkert. Enkelt, men så fint. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fortsatt fin søndag <3 

Varm hilsen fra 

Malin 

5 kommentarer

så fine!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Så utrolig inspirerende!

Victoria Larsen: Åh <3 så hyggelig du synes!

Så søte konvolutter :D

Brukte stearinseal selv på julekortene, så dekorativt!

Lilli: Så smart :) Er jo så fint!

Skriv en ny kommentar