Party like a Flamingo!

Min bursdag nærmer seg med stormskritt, så i den anledning hadde jeg noen venninner fra Tønsberg på middag Lørdagen som var. Som dere vet, elsker jeg å pynte... og jeg elsker flamingoer... så jeg måtte bare lage et lite flamingo tema. Synes det er så gøy å gjære litt ekstra ut av borddekkingen. Om man bare har en bukett på bordet, ender man ofte opp med å fjerne den under maten så man kan se hverandre bedre. Jeg hadde noen nydelige små flamingo figurer med glitter fra jul, som jeg fikk lyst til ha på bordet. Jeg ville de skulle være omgitt av vakre blomster i forskjellige rosa-farger, og ulike høyder. Litt som en vakker flamingo skog. Jeg ble så fornøyd med resultatet! Ikke alltid ting blir som jeg har tenkt, men denne gangen ble det ganske likt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg laget jodbær og bringebær med sjokolade til snacks. Det har vært en bursdags-tradisjon i flere år. Så enkelt, og så godt! Jeg duppet de i smeltet dronning-sjokolade, og drysset over spiselig gullstøv ( fant det på meny ). Restene av sjokoladen ristet jeg over noen bringebær. De forsvinner alltid så fort jeg setter de frem... :P 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg holdt resten av borddekkingen enkel. Jeg laget en knute på lin-serviettene som jeg puttet bestikket inni. Enkelt, men fint.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blomstene fordelte jeg bare tilfeldig i ulike høyder, og i ulike ballvaser. Jeg hadde Tulipaner, Annemoner, Ranunkler og Skabiosa i ulike rosatoner. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk bestilt en Red Velvet kake fra Fardal på Fornebu, som jeg bare pyntet selv med lys og makroner. Jeg hadde i tillegg marengs til kaken, og den var bare helt fantastisk god! Om du ikke har tid eller energi til å bake selv, anbefaler jeg på det sterkeste å bestille en. Du kan jo alltid pynte selv om du ønsker det. De lager uansett kake etter ønske, så du kan få det akk sånn du vil.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes alltid det er hyggelig å ha en liten velkomstdrink. Så jeg serverte rosé cava med blomster. Et tips til å pynte opp drinkene eller maten, er å bruke Stemorsblomster. De er spiselige og ikke giftige, slik som mange blomster er. Og det er nå sesong for det!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må bare vise dere dette fine, hjemmemalte papiret... En av mine beste venner hadde laget dette papiret og korte selv. Hun er bare så utrolig flink! Elsker det. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hadde uansett en kjempe kveld! ikke kost meg sånn på lenge. På grunn av dårlig form, er det ikke sånne kvelder som det det er mest av... så denne skal jeg leve lenge på <3 

 

Håper du fikk litt inspo til din neste fest eller selskap.

Varm hilsen fra

Malin <3

11 kommentarer

Flott inspirasjon!

Victoria: Så hyggelig å høre! <3

Berit Røsten

Tusen takk for utrolig inspirerende blogg :)

Nydelig grønnfarge på veggen, kan jeg spørre hva den heter?

Fortsatt fin dag!

Berit

Berit Røsten: Tusen takk :) <3 den heter mintybreeze :)

Berit Røsten

Hei :)

Takk for en utrolig flott og inspirerende blogg! Lurer veldig på hva grønnfargen på veggen (hvor Kate Moss bildet henger) heter? Takk for svar :)

Berit Røsten: Åh! så utrolig hyggelig at du liker den:) det er virkelig hyggelig å høre. Den heter mintybreez fra jotun :)

Hei Malin! Fant bloggen din i dag og falt PLADASK! herregud, så flink og kreativ du er, digger det! Nå har du en fast ny følger :-) Kan jeg også spørre hvor på ebay du kjøpte flamingoene? Jeg skal ha hawaii fest i sommer og de perfekt til bordet! :D

Men herremin så utrolig hyggelig! Virkelig <3 tusen takk! Åh, så gøy! De er fra ebay :) også har jeg limt glitter på bena. Thea:

Driver du med web design? Bare så linken din

Åh så kult! hva søkte du på på ebay, eller har du linken? tittet litt, men fant bare noen i porselen eller de store man setter i hagen, haha.

Ja det gjør jeg! Så du får bare rope ut om du vil ha nytt design på eget domene :D tror bildene dine kunne kommet veldig fint frem i noen kreative layouts!

Hmm.. jeg skal se om jeg finner den til deg :)

Så spennende da! For jeg tenker egentlig lage en hjemmesiden. Men dette ble litt sånn for å komme igang bare.

Skriv en ny kommentar