You are what you eat...

Selv om det føles litt feil å spise noe så vakkert som en blomst, elsker jeg at det finnes en del spiselige blomster! Så gøy å pynte maten, putte de i isbiter eller i drinken. Og nå som stemors-sessongen har begynt, har jeg fått helt dilla. Så måtte bare putte de i frukbollen min til frokost i går. Har du sett noe så fint?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også fått dilla på å ha di inne. Overalt står det nå små stemorsblomster å blomstrer. De gir meg så deilig vår stemning! Jeg gleder meg til neste gang jeg skal bake en kake eller cupcakes hvor jeg kan pynte de med blomster. Det må jo være mitt lille påske pynte tips. Skal jo ikke mere til enn det. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så vakre! Jeg har egentlig ikke hatt disse på flere år... de har kanskje alltid hatt litt "feil" farge for meg før, og vært litt gammeldags. Men det er det som er så gøy med å bli eldre. Man ser på ting på en ny måte, og man har lyst på ting som gir deg barndomsminner. Dessuten har jeg plutselig fått lyst på lilla og burgunder farger. Det har jo vært mye rosa blomster i det siste, så har merket at jeg har hatt lyst på litt annet nå. Uansett farge, er det mitt lille blomster-tips denne helgen. Supre til pynt ute, inne og i maten. Vet Mestergrønn har 5 for 100kr på noen av sine blant annet. 

Håper du har en fin helg i solen <3 

Varm hilsen fra 

Malin 

4 kommentarer

Sååå utrolig stilig og fargerikt. Skikkelig kreativt. Er de spiselig? God lørdagskveld.

LilleMilly: Tusen takk snille deg! :) Ja, det er de:)

Sååå fint m slike blomster vår feeling

Irene: Ja, gir de ikke sykt vår-følelse!? :) <3

Skriv en ny kommentar