Pink Velvet

Jeg har lenge hatt lyst på Beetlel stolen fra Gubi rundt spisebordet, meeen lommeboka mi har ikke vært helt ening. Synes bare de er så utrolig vakre, og har bare så dilla på velur nå. Så når jeg kom over disse velur stolen fra Søstrene Grene, ble jeg så gira. Jeg kunne kjøpe et helt sett for under halve prisen av en Beetle stol.... 600kr måtte jeg gi for en stol, så da hadde jeg muligheten til å fornyet litt hjemme. Jeg var veldig spent på om de var gode å sitte i, men det er de! Som dere vet, er jo ikke ryggen min helt bra, så det var viktig for meg at stolene skulle være gode. De hadde så mange fine farger, at det omtrent var umulig å velge. jeg stod mellom grønn og rosa. Men endte opp med å kjøpe et sett grønne til gjeste-leiligeten i Tønsberg, og et sett rosa til hjemme. Jeg er såå fornøyd! Jeg drømmer fortsatt om Gubi stolene, men det får bli senere, når lommeboka er litt tykkere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må også vise de nye krystallene og speilet jeg har fått på plass fra Refelctions Copenhagen. Så utrolig vakre! Jeg dåner helt fullstendig. Memphis lysestaken, Madison bowl og Dimond mirror XL i sølv. Jeg bare elsker alt de har! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bare elsker det rosa og myke, mot det harde sorte. Hele rommet føles nytt! Krystallene skinner så vakkert i lyset, og kaster refleksjoner rundt seg. Lager en magisk stemning. Du får alt fra Reflections på blant annet Corneliashus. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper du har en fin start på uken. Jeg begynner å finne frem påske-pynten, så snart kommer det også litt påske inspo her inne <3 

Varm hilsen 

Malin 

12 kommentarer

Charlotte: Tusen <3 takk ! :)

Ann Siren Moe Nilsen: Åh! tusen takk :)

Nylig var jeg på jakt etter en gave til min mor for hennes bursdag. Hun har nylig renovert stuen, men fortsatt manglet flere elementer, da bestemte jeg meg for å kjøpe henne et møbel eller et nytt tillegg til interiøret. Jeg så på mange tilbud fra nettbutikker, fordi jeg ønsket levering av min gave direkte til min mor. Etter mange timer brukt på søk på internett fante jeg Front butikken. Det viste seg at de tilbyr svært fine møbler til rimelige priser. Jeg valgte et par ting og bestilte. Jeg ble positivt overrasket da det viste seg at leveransen var gratis. Mamma var spent, og jeg er sikker på at møblene vil tjene henne i årevis.

Sara: Så hyggelig:) sikker på at moren din blir fornøyd.

Du har ju såå himla fint hos dig. Älskar de där rosa stolarna också.

Hoppas du får en fin måndag!

Jenny: Å så hyggelig! <3 tusen hjertelig takk fine du :) de er fra søstrene grene bare! helt genialt. Du også!

Hei Malin!

First of all såmå jeg bare si at jeg elsker bloggen din og insta kontoen din! Takk for at du deler så mange vakre bilder med oss! 🙏🏽

Så lurte jeg på et par ting da, hvor er det teppe under bordet ditt fra? Og de stolene fra Søstrene Grene, bestilte du de på nett eller fikk du dem i butikken? Jeg bor i Oslo selv og lurte derfor på hvor i Oslo du har fått kjøpt dem. Jeg har leeenge vært på søken etter velour stoler som kunne være ala Gubi stolene selv og disse er jo bare magiske! Setter kjempe stor pris på svar.

Klem, Negar

Negar: Hei Negar :) så utrolig hyggelig ! tusen takk for så fine ord. Teppet under spisebordet eller stuebordet? Det i spisestua er fra IKEA bare, men det i stua er fra Rugvista :)
De kjøpte jeg i butikken på søstrene grene i Tønsberg. Er fra Tønsberg.. men det var lang kø, og alt ble utsolgt på 30 min. Har hørt at de mulig får påfyll i butikkene i Mai, så det går jo ann å høre. Håper jeg kunne hjelpe deg :)

Klem Malin

Hejsan fina! Jag har precis fått tag på dessa fantastiskt fina stolar, så nu är jag på jakt efter ett bord. Jag ville fråga dig vilken storlek ditt bord har? Är det 120cm?

Hoppas du har en fin dag :) kram!

Tilda: Tusen takk :) bordet er 120 tror jeg :) takk det samme snille <3

Skriv en ny kommentar