Påske på bordet

Nå nærmer det seg påske tid, så nå måtte jeg bare få opp litt påskepynt. Siden påsken er litt sent i år, har jeg ikke helt hatt den påske-følelsen som jeg pleier å ha. Påske-blomstene har lenge vært i butikkene, så man rekker liksom gå litt lei før man får det i hus. Men jeg fikk veldig lyst til å dekke et påske-bord, så det har jeg gjort! Så tenkte jeg det var fint å dele litt inspo på det nå, så man kan planlegge et eget bord i påsken :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant de fineste påskeeggene på Corneliashus fra Madam Stoltz. Så fin pris også! Tror det største egget bare kostet 150kr... Jeg elsker de! De skjønneste påskekyllingene fikk jeg på Mestergrønn. De stod på pinne, men den var lett å bare dra ut. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i gul, men jeg fikk lyst til å gjøre min egen vri på det. Få inn litt tradisjon, men på en fresh måte.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker klokker! Det er så gøy å gi ting et lite hint av eventyr... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har nylig fått meg disse utrolig fine te-lyse holderene fra Finn serien til Hadeland, og fikk da en liten ideé om å pynte asjettene med dem. Det synes jeg ble såå fint! Så enkelt å pare putte et blomster-hode oppi med litt vann. Eller lage en lekker dessert i den. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg liker å holde blomstene på bordet lave, for da slipper man å ikke se hverandre over bordet. Elsker disse ball vasene fra Cooee. De funker til alt! Jeg strødde litt løse fjær også langs lin-løpeeren. More is more.. hehe. Jeg liker når ting er litt mye. Så lenge det er delikat. Når ting er litt ton-i-ton, kan det tåle mer enn om det hadde vært masse ulike farger. Bare elsker gullet med det hvite. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor vakre er ikke Anemonene... 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er så utrolig glad i krystall-glassene mine fra Hadeland Glassverk. Jeg har spart på de en liten stund nå, og jeg elsker å bruke de. Jeg ser ikke poenget med å ha noe så fint, om man er for redd for å bruke det. Så jeg bruker de mye til hverdagen også. De gir meg litt luksus i livet. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De vakreste blomstene fikk jeg på Via Ovidia på skøyen. Er de ikke fine! Jeg kunne så klart hatt noen gule blomster også, men ville roe det gule litt ned med å holde resten av dekoren hvit, så kyllingene kom bedre frem. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper du fikk litt inspirasjon og lyst til å dekke bordet i Påsken. Det gir så mye glede å pynte. Det er som du gir sjelen din balsam, når du stimulerer den kreative delen av deg selv. Det er hvert å prøve.. ;) Så deilig, og så hyggelig å dele med de du er glad i.

Håper dere har en kjempe fin søndag i solen <3 

Varm hilsen fra 

Malin 
 

#påskebord #påske #easter #easterdecor #tablesetting #decor #interior

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar