On the cover!

Wow! Jeg er på forsiden av denne månedens Boligpluss! eller stua mi er... hehe. Det var så sykt absurd når jeg så bladet i bladhylla på Narvesen i stad. Jeg hadde ingen aning om at jeg skulle få plass på selveste forsiden. Jeg fikk bare et bilde av bladet av min mamma. Hun abonnerer på det, så hun fikk det allerede på tirsdag. Så har bare gått å gledet meg til Torsdag, så jeg kunne kjøpe det selv i butikken. Selv om det føles litt rart, er det utrolig gøy! Jeg kan jo ikke si noe annet enn at det har vært en drøm siden jeg var liten. Jeg hadde besøk av skjønneste fotograf Anne Bråtveit og stylist Silje Aune Eriksen i fjor sommer. Det var bare verdens beste opplevelse! Det løftet virkelig selvtilliten ett nødvendig hakk. Etter det har jeg hatt besøk 2 ganger til, så det kommer mer senere... :) Gleder meg! Det tar jo alltid en stund fra det blir fotografert, til det kommer på trykk. Så ventetiden er laaang. Men i dag kunne jeg endelig holde det i hendene mine. Han som stod i kassa på Narvesen, måtte spørre om jeg var sikker på at jeg skulle ha flere av det samme bladet... hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utrolig gøy å få muligheten til å være med på dette! Føler meg veldig heldig. Er jo så mange flinke der ute, og så mange flotte hjem! 

Håper du har en fin kveld <3 

Varm hilsen fra

Malin 

6 kommentarer

Så utrolig gøy!! Kjempe fint du har det. Vel fortjent :-)

Victoria Larsen: Åh <3 tusen hjertelig takk! så hyggelig med så fine tilbakemeldinger

Herlighet så gøy!! Gratulerer :-)

Kamilla: Tusen hjertelig takk snille deg :)

Så fint du har hemma .Jag blev så förtjust i den kantiga lila glas ljus lykta för värmeljus.

Var kommer den i från? märke? Tacksam för svar : )

Vad har du för detaljer idag? Nyfiken jag : )

Mvh

Rosie

Rosie: Så hyggelig! tusen takk :) Den er fra Reflections Copenhagen. Hehe, jeg bytter på litt hver uke... nå er det krystall-lyktene og glassegg <3

Skriv en ny kommentar