Krystallklart

Jeg har fortalt dere før at jeg elsker Finn-serien til Hadeland Glassverk... men når jeg fikk lov til å dele ut en krystall vase på instagram i påsken, tenkte jeg det var litt gøy å lage et innlegg om serien. Det er en serie som er blitt laget på gammel måte i over 100 år! Alt av glass blir munnblåst og slipes for hånd. Hele 13 ulike personer er innom glassene / vasene for å bli til. Det er ganske utrolig. Og alt lages her i Norge. Da er det ikke så rart at det koster litt mer enn på IKEA.

Jeg bare elsker alt fra serien, og synes det er så gøy å ha en så fin serie å samle på. Det er litt av sjarmen for min del, at man må samle opp. Og det er perfekt å ha noe sånt man kan ønske seg til familiemedlemmer som ikke aner hva man skal kjøpe til jul og bursdag. Jo eldre jeg blir, jeg flere kan jeg dekke på til..haha. Jeg har tatt noen bilder av produktene jeg har så langt, og de nydelige Peonene jeg hadde forrige uke. Årets første! Mine absolutt favoritter<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du vil være med i trekningen om å vinne denne vasen, kan du delta på min instagram: @baremalin frem til tirsdag :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne lille bollen er en nyhet til samlingen min. Er den ikke vakker!? Kan brukes til så mye.. her blir den mest brukt til godis eller blomster. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det førtse jeg begynte å samle på, er disse vinglassene. Jeg drikker jo ikke mye av der, så jeg bruker de til alt annet.. hehe. Synes de er så deilige å drikke boblevann og juice av. Det gir litt ekstra luksus i hverdagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konjakk klassene er også nye, og heller ikke noe det går mye av her hjemme, men hvor fine! gleder meg til å kunne dekke de til jul og lignede fremover. Har også noen morsomme ideer planlagt med dem som kommer senere...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vannglassene er jeg bare så forelsket i... så gode å drikke av. Og elsker den runde formen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette må være de søteste av de alle... egentlig te-lys holdere, men de kan brukes som små skåler også. Så gleder meg til å lage dessert i disse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasen er min favoritt. Jeg har ikke hatt den så lenge ende, men har omtrent ikke rukket å putte den i skapet. Den er så flott, og elsker ha blomster i den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så glad Peon-sessongen er begynt... jeg er redd jeg må ha det hver uke nå, for å gjøre opp for resten av året jeg ikke kan ha dem. Jeg vet ikke når jeg får en hage, men det første jeg skal gjøre når jeg får det, er å plante hundre Peonbusker.. 

Håper dere har en fin påske enten det er på fjellet eller hjemme <3 

Varm påskehilsen fra 

Malin 

 

#annonse #finnserien #krysatll #hadelandglassverk #madeinnorway 

4 kommentarer

Åh, kjempe flotte blomster og dekorasjon! :)

Victoria Larsen: Tusen takk snille deg :)

Vakkert !

Solveig: Tusen takk Solveig :)

Skriv en ny kommentar