Tropical wibes

Ingen hemmelighet at jeg er svak for tropiske innslag i interiøret... men nå har det flyttet inn en ganske så tropisk og stor ting her hjemme. Jeg bare elsker botaniske bøker, prints og posters, så når jeg fant ut at Henrik Dybdhal sine prints kom i en mega versjon, måtte vi bare bestille det. Vi fikk tak i det gjennom Bolina. De var så snille å bestille det printet vi ønsket for oss. Nå har det flyttet inn, og det er bare så flott! Må innrømme at det er litt uvant enda, men jeg liker det veldig godt. Synes det er så gøy med store bilder. Og synes det er ekstra fint når de står på gulvet. Hva synes dere? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er fortsatt litt usikker på trerammen. En del av meg skulle ønske den var sort, men så liker jeg den som den er også. Må nok kjenne litt på det før jeg eventuelt finner malekosten...


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk også de mest fantastiske erteblomstene denne uken. Hvor fine! og bare elsker duften. Jeg var helt gal etter å finne de i fjor sommer, men rakk det aldri. Nå har jeg dyrket en haug av de... hehe. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yndlingsvasen fra cooee får du på nordiskehjem.no og de fineste krystall-lysestakene er fra Reflections Copenhagen 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere har en fin start på helgen og har litt tid til å nyte solen. Jeg er ikke helt i hundre om dagen, så skal ta det ganske med ro og prøve sanke litt d-vitaminer.

Varm hilsen fra 

Malin 

 

4 kommentarer

Åh så fin inredning!

Tusen tusen takk! <3 Bella:

Så stilig! Jeg ønsker deg en fin fredagskveld :-)

Tusen takk for det snille deg <3 ha en riktig god søndag Victoria Larsen:

Skriv en ny kommentar