17 Mai bord - del 2

I anledning 17 Mai, deler jeg 2 bord-dekninger til inspirasjon. Den første var uten det røde og det tradisjonelle, mens denne vil være med. Jeg synes det er gøy med det tradisjonelle også, men synes ofte det kan bli litt kjedelig eller for mye av det gode (selv om jeg liker, more is more...). Så jeg har valgt å lage min versjon av det klassiske 17 Mai bordet, og freshet det opp litt. Hva foretrekker du? Med eller uten flagg detaljer? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De utrolig vakre bordkortene er fra dyktige @springcallipraphy / springcalligraphy.com. Bare elsker gull detaljene! Krystallglass fra Hadeland Glassverk, Porselen fra Porsgrund porselen, gull-bestikk fra House Doctor og lin-serviett fra Princess. Flagg-bånd fikk jeg på Mester Grønn og Sugerør fra Søstrene Grene. Men dette finner du lett andre steder også, som Nille, Kremmerhuset, Matbutikken og lignende. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Båndet klippet jeg til og knøt rundt serviettene. Jeg hadde en Perleblomst-kvist som jeg klippet opp i like deler. Den passer perfekt som pynt, for den er like fin tørr som fersk. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg valgte å blande inn litt rosa inn med det rød og hvite, for å gjøre det litt mer lekent. Innslag av Eucaluptus og poppies gir litt grønt på en moderne måte. Her kan man jo bare bruke det av grønt som man finner. Men synes det er Peonen her som gjør hele buketten. De er store og glamorøse, og gir deg følelsen av litt luksus. Gull-vasen setter prikken over I en og er fra Floriss Paleet. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pynt med mat! Sett frem noe små mat som kan nytes med drinkene før maten, men som er med på å dekorere. Her har jeg lagt makroner i en ombre på et fat og drysset over litt spiselig gull-glitter. Så nydelig! og så enkelt! Det koster deg ikke mange kaloriene å gjøre, samtidig som det ser veldig for-seg-gjort ut. De fine (og kjempe gode) makronen fikk jeg på Fardal. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg valgte å ikke legge en duk denne gangen, for jeg ville gi bordet en litt mer moderne følelse. Men det er jo like fint med som uten, så det er jo helt opp til deg. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det vakre fatet med gullkant er fra Porsgrund Porselen 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De vakreste bordkortene jeg har sett!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å lage dette bordet trenger du:

 

- 2 asjetter i ulik str.

- lin servietter 

- tynt flagg bånd 

- flagg sugerør 

- en stor kvist med perleblomst ( eller annen kvist blomst ) 

- stor blomster bukett med rosa,røde, hvite blomster og litt grønt + vase

- valgfritt bestikk og 2 ulike glass 

- makroner i 3 farger ( rosa, hvitt og rødt ) + spiselig glitter 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette var min versjon av en tradisjonell 17 Mai dekning. Hva synes du? 

Håper du har en fin start på uken, og håper du fikk litt inspirasjon til fest bordet neste uke <3 

 

Varm hilsen fra 

Malin 

LagreLagre

2 kommentarer

Gjerne tradisjonelt men ikke slik jeg er vant med. Dette var nok engang i en egen klasse. Du får norsk "flagg" t å se så fiiiiint ut. Alt harmonerer så fint vil bare sette meg til bords. Så inspirerende m slike blogginnlegg med alle beskrivelser og detaljer takk for at du deler💕

Så utrolig hyggelig at du liker det! :) Håper jo at det treffer noen, og at jeg kan være med på å gjøre det lettere å dekke til bordet. Er såå glad for å kunne inspirere noen <3 selv takk! <3 Irene s:

Skriv en ny kommentar