Det fineste antrekket jeg eier

Vet at det nå er en liten stund siden det var 17 Mai, men måtte bare dele noen bilder fra dagen. Jeg fikk i år en ny sølje i gave fra min mamma. Det gjorde seg så my! Jeg har en hverdags-stakk fra Telemark, så den er ikke like pyntet som belte-stakken deres. Og jeg har bare hatt 2 litt mindre søljer som jeg fikk til min konfirmasjon. Men den nye, er en del større. Selv om formen ikke var noe særlig, måtte jeg pyntet meg litt et par timer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt sølvet jeg har er fra Huldersølv. Føler det passer så godt til bunaden og elsker at det er litt lekent. De blander både sølv og gull, og har mye farger å velge i. Denne søljen kunne man velge farge på stenene selv. Jeg valgte denne sterke rosa-fargen. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fant ut at jeg ville lage en krans for å pynte opp litt ekstra. Elsker å ha en anledning til å bruke blomster-krans. Det gjør jo så mye! Og det er så enkelt. Tenkte legge ut en guide snart. Det eneste man må huske på er å ha nok blomster, og nok tid. Det er ikke gjort i en fei. Men resultatet blir såå bra!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Håper dere hadde en fin 17 Mai feiring. Jeg satser på en mer festlig feiring neste år <3 

 

Varm hilsen fra 

Malin 

2 kommentarer

Kjempefin bunad du har :)

Tusen hjertelig takk! Den er enkel, men er veldig glad i den <3 Pernille:

Skriv en ny kommentar