Hage fest med Mingo

Forje helge kom endelig min samboer hjem fra en lang reise, så vi feiret med å lage en liten sommerfest på Hvaler. Vi er så heldige å få lov til å låne den utrolig flotte sommerhytta til Svigermor. Jeg kan ikke tenke meg noe mer hyggelig sted å være. Det er som om skuldrene senker seg bare man går inn døra der. Hagen er stor og med null innsyn. Jeg lenge tenkt det hadde vært gøy å rigge til noe der. Så nå bestemte jeg bare at jeg ville prøve lage et langbord med paller og dekke til middag ute. Jeg skal ærlig innrømme at det er litt stress å frakte 6 paller med seg på hyttetur, men det var så gøy! Så fort jeg får min egen hage skal jeg helt klart gjøre dette igjen. Elsker ting som er litt ekstra.. og dette git helt klart den følelsen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mingo ( den oppblåsbare flamingoen min ) måtte så klart bli med.. haha


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde med meg de fine Finn krystall glassene mine. Elsker å bruke de, så det var verdt å dra de med seg. Her tenker jeg at man bare kan dekke med det man har tilgjengelig. Det som setter stemningen er jo at man sitter lavt. Her har jeg brukt 6 like store paller. De er lagt 2 og 2 oppå hverandre. Jeg hadde ikke 2 linduker, så jeg brukte 2 lin sengetrekk jeg hadde. Man tar det man har! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man lager bord ute, er det jo ekstra hyggelig om man kan plukke litt ute, men jeg hadde med meg noen vakre Peoner og Solsikker også fra Floriss. Alltid hatt lyst til å prøve dette! Det var litt styr å hule de ut, så jeg ville anbefalt å kjøpe en sånn dings du får på matbutikken til å kutte den ut for deg. Det viktigste du må huske på her, er at du må putte et vannglass ned i ananasen, for om du ikke gjør det, dreper syren i frukten blomstene. Det jeg ikke helt hadde tenkt på, var at når du har kuttet i ananasen, så begynner den å safte. Så om man ikke vil ha frukt saft flekker på duken, er det lurt å sette de på en liten asjett eller noe lignende. Men gud så fint det ble! Dette kommer jeg garantert til å gjøre igjen! Husk også på prisforskjellene matbutikkene har.. Meny solgte sine for 27 kr, mens Kiwi hadde sine priset til 10 kr per stykk... Det utgjør jo en ganske stor forskjell. Om ananasen er moden, er jo dette en super anledning til å lage Pina Coladas! Mine var ikke modne, så det gikk ikke denne gangen. Men synes det er fint å ikke kaset mat unødvendig, så er jo gøy med en anledning for å lage noen morsomme drinker eller smoothies. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fine krystall glassene mine er fra Hadeland Glasverk. De morsomme flamingo og ananas sugerørene er fra Sunnylife. De kjøpte jeg på Cornelias hus. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fine gull bestikket er fra Christiana Glassmagasin og kommer i sett. EAT het serien. Superfine og veldig gode å spise med. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Alt du trenger for å lage dette sommer bordet er:

 

6 like store paller ( legg til fler om du trenger lengre bord )

2 linduker/ laken ( jeg brukte 2 lin sengetrekk ) 

Små tepper og puter til å sitte på

6 ananaser + 6 små asjetter til å ha dem på og 6 vannglass til å putte oppi

Blomster ( her kan man jo plukke selv ute også. Jeg brukte Peoner og Solsikker

Asjetter, glass og bestikk 

Tropiske detaljer. Jeg hadde flamingo og ananas sugerør


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så om du har vurdert å prøve dette, er det noe jeg absolutt kan anbefale. Det krever så klart litt planlegging, men er en utrolig sosial og morsom ting å gjøre om man har muligheten. Håper dere har en fin helg og nyter søndagen godt <3

Love, Malin 

2 kommentarer

Så hyggelig med hagefest, og veldig fint pyntet :)

Pernille: Det er så hyggelig! gleder meg til å få en egen hage :) tusen takk <3

Skriv en ny kommentar