Til bryllup og andre vakre begivenheter!

Bryllups sesongen er allerede godt i gang, men måtte bare dekke opp litt lite bryllups-inspiret bord til inspirasjon. Jeg kom over de flotteste bordkortene og menyene fra @springcalligraphy / springcalligraphy.com for en stund siden, og delte noen med dere til 17 Mai. Kristine er så utrolig dyktig! Alt er hånd-laget og er bare så fantastisk fint! Så om du skal gifte deg eller feire en annen stor begivenhet, burde du ta en titt. Hun har flere design du kan velge mellom, men tror også hun kan lage etter ønske. Jeg er i alle fall helt forelsket i alt hun lager. Så jeg måtte bare dekke er bord så dere kunne se. 

Hvor vakre er ikke disse? Til og med emballasjen de kommer i er vakker! 

Jeg elsker disse med gull detaljer på.

Et tips til billig og fin nips naps er Søstrene Grene. De har fine sløyfebånd, tråder og annen bordpynt. Jeg falt for disse hvite silkepapir prikkene. Så fine som bordpynt, som confetti eller pynt til goodie-bags. 

Disse transparente kortene er så fine! Det vakre gull-bestikket er fra Crhistiana Glassmagasin og heter EAT. 

Jeg måtte så klart skaffe noen blomster med brude-følelse. Jeg liker en litt leken og "tilfeldig" bukett. Synes det er så fint å blande litt ulike typer blomster, men i samme farge. Måtte ha med et par rosa Scabiosa blomster også da.. haha. Og et annet lite tips, er strå. Det gir en helt magisk følelse synes jeg. 

Det fine serviset er fre Porsgrunn Porselen. 

Jeg liker når ikke alt matcher helt, men allikevel passer sammen. Her har jeg blandet krystall-glass ( Finn serien ) og vanlig glass. Alle fra Hadeland Glassverk.

Den vakre glass vasen/ lykten Lanternen er også fra Hadeland Glassverk. Den passer perfekt for den er ikke så stor. Da blir ikke buketten for stor og høy. Det passer best med lavere buketter til fest bord. 

Håper du fant noe inspirasjon til ditt neste fes bord, selv om dette var veldig enkelt. Men føler ikke alltid man trenger så mye. Her er det som er brukt, mye i seg selv, så da føler jeg ikke man trenger like my pynt. 

Ha en fin kveld! <3 

Malin 

3 kommentarer

Flinke flinke deg blir så inspirert. Dette og 17 mai bordekking e d fineste jeg vet fra deg

Så fint innlegg du har publisert :-) Nydelige bilder!

Ha en fortsatt fin kveld!

Kjempe flotte bilder!! :-)

Skriv en ny kommentar