#åretsinteriørmiddag

I år var jeg så utrolig heldig å bli invitert til årets store interiør middag arrangert av Polhem PR! ( @lise_polhempr  @polhemprnorge ) Jeg holdt seriøst på å dette av stolen når invitasjonen datt ned i mail boksen. Jeg viste bare at jeg måtte prøve å komme meg dit. Jeg har vært på noen få andre mindre eventer før, men aldri noe så stort som dette. 

Selv om man kanskje har et godt forhold til mage på instagram, er det jo få man har møtt i virkeligheten. Det var så utrolig hyggelig å møte mange av disse skjønne damene bak de flotte kontoene. Er dette jeg elsker aller mest med instagram. Du får sjansen til å bli kjent med så mange fine mennesker som du aldri ville møtt ellers. Og alle heier på hverandre! Det synes jeg er så utrolig fint.

Polhem hadde vært så utrolig flinke! De hadde dekket opp langbord til rund 70 mennesker og laget mange flotte og inspirerende utstillinger av årets trender. Butikkene som hadde stilt ut varer var: 

Ellos home

Nille 

Plantasjen 

Borge tapet 

Royaldesign ( Broste Copenhagen ) 

Jotex

Sofacompany 

Tilbords 

 

Utstillingene hadde hovedtemaet "more is mor" og fokusert på maksimalismen. Blomstrende mønster, velur, pasteller, blått, gull, geometriske former, glam retro og masse bugnende planter er ting vi vil se mer av fremover. De er mye fokus på å skape "hygge" hjemme og mikse de ulike stilene til sitt eget. Lyset var ikke det beste for bilder, men fikk alikevel tatt litt bilder, så jeg kan vise dere. 

Jeg bare elsker disse velur puffene fra Sofacompany! så utrolig kule! De er store og kompakte nok til å kunne sette større brett oppå, så man også kan bruke de som bord også.

De vakre og morsomme tapetene til Borge tapet tok helt pusten fra deg. Bare se på dette vakre håndarbeidet!

Lokalet var så flott, men det kan være utfordrende å fylle et så høyt rom. Utrolig dyktige Anette ( @anettewillemine ) hadde dekorert bordene. Hvor flott! synd jeg ikke fikk tatt noen gode bilder før det ble fult av mennesker, men du ser alikevel her hvordan det var. Vakre detaljer fra høsten både hang fra taket og lå på bordene. Så enkelt, (tidskrevende så klart! ) men så vakkert! jeg elsket det. 

Vi ble servert vakker og fantastisk mat fra The flying culinary circus ( @fccircus ) De var bare helt utrolig dyktige. Vi var så heldig å få smake på 8 unike retter. 

Rosa er i vinden som aldri før. Ikke nå bare på detaljene men på veggen og møblene også. 

Puffer i alle varianter var å se overalt. Glamorøs retro var blandet med det orientaske og tropiske. Alt er lov å blande nå!

Jeg bare elsket dette! Tapene og tekstilene bare snakket til meg, Sort, grønt, gull og velur. kan det bli bedre? 

Mange bilder, men jeg personlig er mer glad i bilder enn tekst...så håper bildene ga deg en smakebit av hva jeg fikk oppleve i går kveld. Det er så gøy når kreative mennesker går sammen og skaper fine ting som dette. Inspirerende og morsomt. Og det gir muligheter for sånne som meg, å dele det med sånne som dere. En interiør interessert til en annen <3 

Håper du lot deg inspirer! jeg har ikke hundre prosent oversikt over hvilke produkter som kommer fra hvor, men spør meg gjerne om du lurer på noe, så finner jeg det ut om jeg ikke vet. 

Ha en fin helg og nyt kvelden videre! 

Malin 

 

#åretsinteriørmiddag #interiørmiddag #interiør #polhemnorge 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar