Lamp crush & rabattkode

I samarbeid med Lampan.no

 

Jeg har lenge lett etter noen nye lamper til soverommet vårt, men har liksom ikke funnet det jeg har sett for meg i hodet. Den siste tiden har jeg hatt lyst på noe hengende fra taket eller vegghengt. Litt sånn hotell inspirert, men allikevel ikke. Jeg liker jo best å handle på nett, så når jeg kom over nettsiden til lampan.no var det da jeg endelig fant den perfekte! Jeg liker veldig godt stilen til Pholc, men har bare sett taklampene de har og ikke disse vegg-hengte. Hvor fine? Føler de passet så godt inn og ga meg det lille ekstra jeg var ute etter. Hva synes du? 

Lampan.no har et stort utvalg lamper med fine priser og gode kvaliteter. Har ikke sett så mye annet fra dette merket før, men forelsket meg helt i stålampen fra Pholc også, så den står høyt på ønskelisten min nå. Kjenner det er litt forfriskende med produkter man ikke har sett hundre ganger før. 

Jeg setter høyt at leveringen er kjapp. Når jeg først har bestemt meg, liker jeg at det blir levert raskt. Samt at det er enkelt å få svar om man lurer på noe eller har noen problemer. Hvert fall når det kommer til litt dyrere ting som lamper. Man vil jo være helt sikker på fester, mål og lignende, så for meg er det viktig at kundeservicen er god. Er så hyggelig å komme over så fine butikker, som jeg med glede kan anbefale videre. Vet jo det til tider kan være vanskelig å finne det man leter etter i denne nett-jungelen. 

 

Jeg har vært så heldig å få en hyggelig rabattkode til mine fine lesere. Koden: Inspire  gir 10% avslag på hele sortimentet i ett kjøp. 

Lampen finnes både i sort og i messing. 

Håper dere har en fin søndag! 

xoxo

Malin 

2 kommentarer

Cecilia Steen

Hej,

Jag upptäcker din ljuvliga blogg nu för första gången och jag föll direkt för sovrumsfärgen.

Vad är det för märke och kulört.

Mvh,

Cecilia

Cecilia Steen: så utrulig hyggelig! :) tusen takk! det er jotun lady deco pink :)

Skriv en ny kommentar