Nytt til veggen + rabattkode fra Desenio

I samarbeid med Desenio.no

 

Koden: "MALIN25" gir 25% rabatt hos Desenio mellom 24-26 Oktober. *Koden gjelder ikke handpicked-/collaboration posters eller rammer.

 

Det er ingen hemmelighet at jeg blir fort lei ting... Og spesielt det jeg har på veggene. Jeg har noen bilder jeg aldri går lei så klart, men jeg elsker å handle litt mer rimelige postere i tillegg, som jeg kan bytte ut når jeg vil ha litt forandring. Desenio.no har lenge vært en mine absolutte favoritter når det kommer til postere og rammer. De har god kvalitet, stort utvalg og veldig fine priser. 

Jeg trengte litt forandring på soverommet, så jeg har nå gjort om litt. Jeg har lenge hatt lyst på disse fine Moebe rammene. Elsker at du kan ha luft rundt bildene og at du kan ha blant annet tørkede blader eller blomster inni. Det skal jeg teste ut med noe gøy til jul! 

Jeg er veldig glad i sette bildene opp mot veggen. Da er det ekstra lett å bytte på bildene, samtidig som det gir en fin effekt. 

Jeg hadde lyst på noe sort hvitt og luftig denne gangen. Hvordan synes du det ble?  1. I love you  /  2. Balance  / 3.  Brush 

Om du trenger inspirasjon, synes jeg de har mange fine forslag på hjemmesidene sine eller på instagram. Det er jo ikke alltid så lett å vite hva man skal kjøpe, eller hvordan man skal henge det opp. Så mitt tips er å se på litt bilder først for inspirasjon, og legge bildene utover gulvet før du henger de opp. 

Hva har du på dine vegger? 

 

                        

 

xoxo

Malin 

 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 5509342451

LagreLagre

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar