hits

decobym

Til bryllup og andre vakre begivenheter!

 • Publisert: 16.08.2017, 21:13
 • Kategori: Fest og pynt
 • Bryllups sesongen er allerede godt i gang, men måtte bare dekke opp litt lite bryllups-inspiret bord til inspirasjon. Jeg kom over de flotteste bordkortene og menyene fra @springcalligraphy / springcalligraphy.com for en stund siden, og delte noen med dere til 17 Mai. Kristine er så utrolig dyktig! Alt er hånd-laget og er bare så fantastisk fint! Så om du skal gifte deg eller feire en annen stor begivenhet, burde du ta en titt. Hun har flere design du kan velge mellom, men tror også hun kan lage etter ønske. Jeg er i alle fall helt forelsket i alt hun lager. Så jeg måtte bare dekke er bord så dere kunne se. 

  Hvor vakre er ikke disse? Til og med emballasjen de kommer i er vakker! 

  Jeg elsker disse med gull detaljer på.

  Et tips til billig og fin nips naps er Søstrene Grene. De har fine sløyfebånd, tråder og annen bordpynt. Jeg falt for disse hvite silkepapir prikkene. Så fine som bordpynt, som confetti eller pynt til goodie-bags. 

  Disse transparente kortene er så fine! Det vakre gull-bestikket er fra Crhistiana Glassmagasin og heter EAT. 

  Jeg måtte så klart skaffe noen blomster med brude-følelse. Jeg liker en litt leken og "tilfeldig" bukett. Synes det er så fint å blande litt ulike typer blomster, men i samme farge. Måtte ha med et par rosa Scabiosa blomster også da.. haha. Og et annet lite tips, er strå. Det gir en helt magisk følelse synes jeg. 

  Det fine serviset er fre Porsgrunn Porselen. 

  Jeg liker når ikke alt matcher helt, men allikevel passer sammen. Her har jeg blandet krystall-glass ( Finn serien ) og vanlig glass. Alle fra Hadeland Glassverk.

  Den vakre glass vasen/ lykten Lanternen er også fra Hadeland Glassverk. Den passer perfekt for den er ikke så stor. Da blir ikke buketten for stor og høy. Det passer best med lavere buketter til fest bord. 

  Håper du fant noe inspirasjon til ditt neste fes bord, selv om dette var veldig enkelt. Men føler ikke alltid man trenger så mye. Her er det som er brukt, mye i seg selv, så da føler jeg ikke man trenger like my pynt. 

  Ha en fin kveld! <3 

  Malin 

 • Publisert: 16.08.2017, 21:13
 • Kategori: Fest og pynt
 • 3 kommentarer
 • Det fineste antrekket jeg eier

 • Publisert: 22.05.2017, 19:36
 • Kategori: Fest og pynt
 • Vet at det nå er en liten stund siden det var 17 Mai, men måtte bare dele noen bilder fra dagen. Jeg fikk i år en ny sølje i gave fra min mamma. Det gjorde seg så my! Jeg har en hverdags-stakk fra Telemark, så den er ikke like pyntet som belte-stakken deres. Og jeg har bare hatt 2 litt mindre søljer som jeg fikk til min konfirmasjon. Men den nye, er en del større. Selv om formen ikke var noe særlig, måtte jeg pyntet meg litt et par timer. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Alt sølvet jeg har er fra Huldersølv. Føler det passer så godt til bunaden og elsker at det er litt lekent. De blander både sølv og gull, og har mye farger å velge i. Denne søljen kunne man velge farge på stenene selv. Jeg valgte denne sterke rosa-fargen. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg fant ut at jeg ville lage en krans for å pynte opp litt ekstra. Elsker å ha en anledning til å bruke blomster-krans. Det gjør jo så mye! Og det er så enkelt. Tenkte legge ut en guide snart. Det eneste man må huske på er å ha nok blomster, og nok tid. Det er ikke gjort i en fei. Men resultatet blir såå bra!


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Håper dere hadde en fin 17 Mai feiring. Jeg satser på en mer festlig feiring neste år <3 

   

  Varm hilsen fra 

  Malin 

 • Publisert: 22.05.2017, 19:36
 • Kategori: Fest og pynt
 • 2 kommentarer
 • 17 Mai bord - del 2

 • Publisert: 08.05.2017, 22:22
 • Kategori: Fest og pynt
 • I anledning 17 Mai, deler jeg 2 bord-dekninger til inspirasjon. Den første var uten det røde og det tradisjonelle, mens denne vil være med. Jeg synes det er gøy med det tradisjonelle også, men synes ofte det kan bli litt kjedelig eller for mye av det gode (selv om jeg liker, more is more...). Så jeg har valgt å lage min versjon av det klassiske 17 Mai bordet, og freshet det opp litt. Hva foretrekker du? Med eller uten flagg detaljer? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  De utrolig vakre bordkortene er fra dyktige @springcallipraphy / springcalligraphy.com. Bare elsker gull detaljene! Krystallglass fra Hadeland Glassverk, Porselen fra Porsgrund porselen, gull-bestikk fra House Doctor og lin-serviett fra Princess. Flagg-bånd fikk jeg på Mester Grønn og Sugerør fra Søstrene Grene. Men dette finner du lett andre steder også, som Nille, Kremmerhuset, Matbutikken og lignende. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Båndet klippet jeg til og knøt rundt serviettene. Jeg hadde en Perleblomst-kvist som jeg klippet opp i like deler. Den passer perfekt som pynt, for den er like fin tørr som fersk. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg valgte å blande inn litt rosa inn med det rød og hvite, for å gjøre det litt mer lekent. Innslag av Eucaluptus og poppies gir litt grønt på en moderne måte. Her kan man jo bare bruke det av grønt som man finner. Men synes det er Peonen her som gjør hele buketten. De er store og glamorøse, og gir deg følelsen av litt luksus. Gull-vasen setter prikken over I en og er fra Floriss Paleet. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Pynt med mat! Sett frem noe små mat som kan nytes med drinkene før maten, men som er med på å dekorere. Her har jeg lagt makroner i en ombre på et fat og drysset over litt spiselig gull-glitter. Så nydelig! og så enkelt! Det koster deg ikke mange kaloriene å gjøre, samtidig som det ser veldig for-seg-gjort ut. De fine (og kjempe gode) makronen fikk jeg på Fardal. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg valgte å ikke legge en duk denne gangen, for jeg ville gi bordet en litt mer moderne følelse. Men det er jo like fint med som uten, så det er jo helt opp til deg. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det vakre fatet med gullkant er fra Porsgrund Porselen 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  De vakreste bordkortene jeg har sett!


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  For å lage dette bordet trenger du:

   

  - 2 asjetter i ulik str.

  - lin servietter 

  - tynt flagg bånd 

  - flagg sugerør 

  - en stor kvist med perleblomst ( eller annen kvist blomst ) 

  - stor blomster bukett med rosa,røde, hvite blomster og litt grønt + vase

  - valgfritt bestikk og 2 ulike glass 

  - makroner i 3 farger ( rosa, hvitt og rødt ) + spiselig glitter 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Dette var min versjon av en tradisjonell 17 Mai dekning. Hva synes du? 

  Håper du har en fin start på uken, og håper du fikk litt inspirasjon til fest bordet neste uke <3 

   

  Varm hilsen fra 

  Malin 

  LagreLagre

 • Publisert: 08.05.2017, 22:22
 • Kategori: Fest og pynt
 • 2 kommentarer
 • 17 Mai bord - del 1

 • Publisert: 07.05.2017, 15:21
 • Kategori: Fest og pynt
 • Det nærmer seg 17 mai, og i den anledning tenker jeg å dele litt bord dekk-inspo. Jeg synes jo det aller beste med høytider og feiringer er å dekke bordet. Eller å pynte til det generelt. Så jeg har laget 2 versjoner til dere. Det førte borde, er dekket med tanke på de som ikke er så glad i rødt og flagg detaljer ( jeg har vært der selv, så skjønner det godt ). Det vil også komme en versjon med, for de som liker det. Jeg har med årene begynt å sette pris på de tradisjonelle og typiske detaljene, men velger å gjør min tvist på det. Modernisere det litt...

  Siden jeg skulle dekke til fest, hadde jeg så lyst til å bruke anledningen til å bruke bordkort. For en liten stund siden, kom jeg over @springcalligraphy på instagram, også springcalligraphy.com. Hun lager de vakreste bordkortene jeg har sett! Eller det er ikke bare bordkort, men også menyer, invitasjoner og andre hånd-skrevende detaljer. Jeg synes det er så utrolig flott hva man kan få til med hendene. Det gir for meg ting ekstra sjel og magi. Så om du skal ha et større selskap, bryllup eller lignende, sjekk henne ut! Kan anbefale henne på det varmeste. Men vær ute i god tid! Hun har mye å gjøre, så man kan ikke komme i siste liten. Jeg kommer til å lage et eget innlegg med bordkortene jeg bestilte derfra. Så kan dere få se litt ordentlig. Jeg bare elsker det hun gjør! 

  Førte borde er inspirert av 17 mai, og det at vi er så glad i å spise is. Det er litt gøy å dra inn morsomme detaljer, som setter stemningen. Så selv om det verken er rødt eller flagg med i denne bord-dekkningen, får man likevel den gode 17 mai følelsen. Jeg har valgt å bruke hvite og lilla-blå blomster som jeg føler passer godt. Men her er det lett å bare bruke de fargene man selv ønsker. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har dekket med hvit linduk og hvite linservietter som ligger mellom asjettene. Gull-bestikk fra House Doctor og krystallglass fra Hadeland Glassverk. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  På matbutikken får du kjøpt iskrem-kremmerhus, eller is-kjeks. Jeg har fordelt ulike blomster i hvitt og lilla-blått i små buketter og fordelt det i iskrem-kjekjsen. På blomsterbutikken får du kjøpt små vannbeholdere, som du kan putte blomstene i så de holder seg. Så har jeg bare plassert "blomster-isen" oppi vannglassene fra Finn-serien til Hadeland Glassverk. Synes det ble veldig morsomt! 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  De vakre porselens asjettene med gullkant er fra Porsgrundporselen. Her har jeg en flat og en dyp tallerken oppå hverandre. Og de vakreste bordkortene fra Springcalligraphy.com


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Så enkelt, men så nydelig og delikat! 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har jo et rundt bord, så jeg valgte lage en klynge i midten av bordet. Har du langbord, er det jo perfekt å la dekoren danse nedover langs midten. Men her er det jo opp til en selv, og hva en liker. Jeg liker når ting ikke er så stramt. Da blir utrykket litt mykere. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Jeg har plukket blomster som man kan finne i norske hager. Det er med på å gi den norske følelsen til bordet. Jeg hadde noen til overs, som jeg plukket fra hverandre. De strødde jeg utover duken.

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Alt du trenger for å lage bordet er:

   

  -Ulike blomster i valgfrie farger ( her hvite og lilla ) 

  -Glass i mellomhøyde

  -Iskrem-kremmerhus 

  -Vannbeholdere/ tuber til blomster 

  -Linduk og linservietter 

  -2 asjetter med ulik str. 

  -Små te-lys 

  -Valgfritt bestikk, vinglass og bordkort 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Håper du ble litt inspirert til å dekke bordet til 17 mai eller en annen anledning nå fremover. Om du er en av de som ønsker litt mer tradisjon i dekoren, kommer det i morgen! <3 

  Ha en fortatt fin søndag! 

  Varm hilsen fra 

  Malin 
   

 • Publisert: 07.05.2017, 15:21
 • Kategori: Fest og pynt
 • 4 kommentarer
 • Påske på bordet

 • Publisert: 02.04.2017, 17:29
 • Kategori: Fest og pynt
 • Nå nærmer det seg påske tid, så nå måtte jeg bare få opp litt påskepynt. Siden påsken er litt sent i år, har jeg ikke helt hatt den påske-følelsen som jeg pleier å ha. Påske-blomstene har lenge vært i butikkene, så man rekker liksom gå litt lei før man får det i hus. Men jeg fikk veldig lyst til å dekke et påske-bord, så det har jeg gjort! Så tenkte jeg det var fint å dele litt inspo på det nå, så man kan planlegge et eget bord i påsken :) 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg fant de fineste påskeeggene på Corneliashus fra Madam Stoltz. Så fin pris også! Tror det største egget bare kostet 150kr... Jeg elsker de! De skjønneste påskekyllingene fikk jeg på Mestergrønn. De stod på pinne, men den var lett å bare dra ut. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i gul, men jeg fikk lyst til å gjøre min egen vri på det. Få inn litt tradisjon, men på en fresh måte.


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg elsker klokker! Det er så gøy å gi ting et lite hint av eventyr... 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har nylig fått meg disse utrolig fine te-lyse holderene fra Finn serien til Hadeland, og fikk da en liten ideé om å pynte asjettene med dem. Det synes jeg ble såå fint! Så enkelt å pare putte et blomster-hode oppi med litt vann. Eller lage en lekker dessert i den. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg liker å holde blomstene på bordet lave, for da slipper man å ikke se hverandre over bordet. Elsker disse ball vasene fra Cooee. De funker til alt! Jeg strødde litt løse fjær også langs lin-løpeeren. More is more.. hehe. Jeg liker når ting er litt mye. Så lenge det er delikat. Når ting er litt ton-i-ton, kan det tåle mer enn om det hadde vært masse ulike farger. Bare elsker gullet med det hvite. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hvor vakre er ikke Anemonene... 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Er så utrolig glad i krystall-glassene mine fra Hadeland Glassverk. Jeg har spart på de en liten stund nå, og jeg elsker å bruke de. Jeg ser ikke poenget med å ha noe så fint, om man er for redd for å bruke det. Så jeg bruker de mye til hverdagen også. De gir meg litt luksus i livet. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  De vakreste blomstene fikk jeg på Via Ovidia på skøyen. Er de ikke fine! Jeg kunne så klart hatt noen gule blomster også, men ville roe det gule litt ned med å holde resten av dekoren hvit, så kyllingene kom bedre frem. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Håper du fikk litt inspirasjon og lyst til å dekke bordet i Påsken. Det gir så mye glede å pynte. Det er som du gir sjelen din balsam, når du stimulerer den kreative delen av deg selv. Det er hvert å prøve.. ;) Så deilig, og så hyggelig å dele med de du er glad i.

  Håper dere har en kjempe fin søndag i solen <3 

  Varm hilsen fra 

  Malin 
   

  #påskebord #påske #easter #easterdecor #tablesetting #decor #interior

 • Publisert: 02.04.2017, 17:29
 • Kategori: Fest og pynt
 • 0 kommentarer
 • Party like a Flamingo!

 • Publisert: 14.03.2017, 21:39
 • Kategori: Fest og pynt
 • Min bursdag nærmer seg med stormskritt, så i den anledning hadde jeg noen venninner fra Tønsberg på middag Lørdagen som var. Som dere vet, elsker jeg å pynte... og jeg elsker flamingoer... så jeg måtte bare lage et lite flamingo tema. Synes det er så gøy å gjære litt ekstra ut av borddekkingen. Om man bare har en bukett på bordet, ender man ofte opp med å fjerne den under maten så man kan se hverandre bedre. Jeg hadde noen nydelige små flamingo figurer med glitter fra jul, som jeg fikk lyst til ha på bordet. Jeg ville de skulle være omgitt av vakre blomster i forskjellige rosa-farger, og ulike høyder. Litt som en vakker flamingo skog. Jeg ble så fornøyd med resultatet! Ikke alltid ting blir som jeg har tenkt, men denne gangen ble det ganske likt. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg laget jodbær og bringebær med sjokolade til snacks. Det har vært en bursdags-tradisjon i flere år. Så enkelt, og så godt! Jeg duppet de i smeltet dronning-sjokolade, og drysset over spiselig gullstøv ( fant det på meny ). Restene av sjokoladen ristet jeg over noen bringebær. De forsvinner alltid så fort jeg setter de frem... :P 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg holdt resten av borddekkingen enkel. Jeg laget en knute på lin-serviettene som jeg puttet bestikket inni. Enkelt, men fint.

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Blomstene fordelte jeg bare tilfeldig i ulike høyder, og i ulike ballvaser. Jeg hadde Tulipaner, Annemoner, Ranunkler og Skabiosa i ulike rosatoner. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg fikk bestilt en Red Velvet kake fra Fardal på Fornebu, som jeg bare pyntet selv med lys og makroner. Jeg hadde i tillegg marengs til kaken, og den var bare helt fantastisk god! Om du ikke har tid eller energi til å bake selv, anbefaler jeg på det sterkeste å bestille en. Du kan jo alltid pynte selv om du ønsker det. De lager uansett kake etter ønske, så du kan få det akk sånn du vil.


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg synes alltid det er hyggelig å ha en liten velkomstdrink. Så jeg serverte rosé cava med blomster. Et tips til å pynte opp drinkene eller maten, er å bruke Stemorsblomster. De er spiselige og ikke giftige, slik som mange blomster er. Og det er nå sesong for det!


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg må bare vise dere dette fine, hjemmemalte papiret... En av mine beste venner hadde laget dette papiret og korte selv. Hun er bare så utrolig flink! Elsker det. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har hadde uansett en kjempe kveld! ikke kost meg sånn på lenge. På grunn av dårlig form, er det ikke sånne kvelder som det det er mest av... så denne skal jeg leve lenge på <3 

   

  Håper du fikk litt inspo til din neste fest eller selskap.

  Varm hilsen fra

  Malin <3

 • Publisert: 14.03.2017, 21:39
 • Kategori: Fest og pynt
 • 11 kommentarer
 • Happy New Year!

 • Publisert: 02.01.2017, 11:39
 • Kategori: Fest og pynt
 • Det er et nytt og friskt år, men nye muligheter. 2016 var et tungt år, men jeg håper alt som har skjedd, vil gjøre dette nye året til mitt år. Mitt eneste fokus, er å komme tilbake til meg selv. Det er en del jobb igjen, men jeg håper virkelig at dette er året jeg blir helt bra igjen.

  Denne Nyttårsaften gikk veldig rolig for seg, uten verken fest eller bobler. Men vi hadde en kjempe hyggelig middag hos min beste blomst og hennes samboer. Vi fikk den nydeligste maten, og resten av kvelden gikk til å ligge på sofaen med snop.. haha. Helt perfekt. Forhåpentligvis blir det litt mer fart i neste nyttår:) Selv om vi ikke hadde noen fest hos oss, måtte jeg pynte litt her hjemme også ( ja, jeg er partypynt addict ). Noe av det aller beste jeg vet, er å kjøpe fest pynt. Søstrene Grene har innimellom de søteste ting, til en veldig billig penge. Men min favoritt dekor er jo så klart blomster. Man trenger ikke så mye greier, for at det skal bli festlig. Bare ta frem de fineste glassene og litt glitter, så blir alt så mye bedre:) 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Få blomster, fremstår som mer og man fordeler de i ulike vaser og høyder. Da blir volumet større, samtidig som de vakre blomstene kommer bedre frem en og en. Om en blomst knekker, er et supert tips å putte den i en fin skål. De er jo så vakre når de flyter i vann. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg hadde noe søte små discokuler og en 2017 banner liggende... hehe. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Litt saft i den fineste krystallen gjør susen. Om du skal ha gjester, er et lite tips å lage en drik, ( som også kan være alkoholfri ) i en farge som passer sammen med resten av pynten du har. Det blir det lille ekstra, som får alt til å se veldig gjennomført ut. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Om du ikke har fått tid til å bake en flott kake, blir hva som helst superfint med litt pynt som denne. All min pynt fikk jeg på Søstrene Grene. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERASpray noe grønt med litt glitter. Jeg har fått helt dilla på strå og annet grønt som er sprayet i hvitt, sølv og glitter. Det blir bare så fint! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Jeg måtte vise denne vakre buketten jeg tok med som vertinnegave. Den var bare helt magisk. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Jeg håper dere alle hadde en fin feiring av det nye året, enten du var hjemme eller borte. Jeg er så takknemlig for de fine venne jeg har, så dette neste året skal jeg være enda flinkere til å vise det. Ta vare på de du er glad i <3

   

  Love, Malin 
   

   

 • Publisert: 02.01.2017, 11:39
 • Kategori: Fest og pynt
 • 2 kommentarer